Arkut ja uurnat

Arkut ja uurnat

 

Arkkuvalikoimaamme voitte tutustua joko toimistollamme tai verhoomomme tukkuliikkeen kuvagalleriassa. Kaikkia mallejamme voidaan muokata esimerkiksi värien ja materiaalien osalta.

Arkkumalleja on suomessa perinteisesti kahdenlaisia; puupintaisia ja erilaisilla kankailla verhoiltuja, puurunkoisia arkkuja. Arkku toimii vainajan viimeisenä leposijana ja tarjoaa yksityisyyden suojan. Arkulla on keskeinen rooli niin maahautauksessa kuin polttohautauksissakin.

Paitsi, että arkku on välttämätön kuljetuksissa, polttohautauksissa prosessi edellyttää arkun puumateriaalia lämmönlähteeksi.

Hyvinkään Hautaustoimiston valikoimassa korostuvat oman verhoomomme verhoillut mallit mutta myös puupintaisia arkkuja on tarjolla laaja valikoima. Verhoiltujen arkkujen valikoimamme kattaa edullisten keinokuiduilla verhoiltujen mallien lisäksi luonnonmateriaaleilla verhoillut arkut. Pääasiallinen raaka-aineemme on pellavakangas eri muodoissaan. Toimistollamme esillä oleva valikoima painottuu oman verhoomomme malleihin. Rajallisen tilan takia kaikkia vaihtoehtoja ei voida pitää esillä jatkuvasti.

Oman verhoomomme suunnittelijoiden kehittämien persoonallisempien mallien lisäksi verhoilemme myös kaikkia perinteisiä suomalaisia arkkumalleja.

Mikäli toimistollamme esillä olevasta rajallisesta mallistosta ei löydy toivomanne kaltaista arkkua, henkilökuntamme auttaa teitä mielellään löytämään sopivan vaihtoehdon muista malleistamme.

Mikäli valikoimastamme ei löydy sopivaa, arkku voidaan toteuttaa mittatilaustyönä; näin toivoessanne verhoilijamme kertovat mielellään lisää mahdollisuuksista. Arkuissa voidaan hyödyntää esimerkiksi vainajan suosimia materiaaleja. Tapaamisen voitte sopia toimistovirkailijoidemme kanssa.